MITROVAČKA GIMNAZIJA - Maturanti 1976/1977
(ex Gimnazija IVO LOLA RIBAR)
Sremska Mitrovica

 

PORUKE

 

Ako želite da saopštite nešto što nas sve može zanimati, imate neku vest interesantnu za sve,
ili jednostavno želite da prosledite bilo kakvu poruku svima - pošeljite je na jednu od donje dve adrese,

i ona će se naći na ovoj stranici u najkraćem mogućem roku.

 

office@vladimirobradovic.com

aleksandar@dekanski.com

 

 

10. decembar 2011.

Ovo pismo me je podstaklo da otvorim stranicu na FaceBook-u: http://www.facebook.com/Maturanti77SM

koja će nadam se biti posećenija i sa više priloga nego ova.

A. Dekanski

9. decembar 2011.

Pročitala sam tvoj poziv da se jave oni koji su nestali posle mature. Ja sam jedna od tih izgubljenih ali srećom našla sam ovaj sajt, tvoj poziv svim izgubljenim drugarima i javljam se posle skoro 35 godina. Svim mojim drugarima šaljem poljupce i nadam se nekom organizovanom susretu koji neću propustiti. Sliku ti neću poslati neka bude iznenađenje i da vidim hoćemo li poznati jedni druge posle ovolikih godina. Još jednom veliki poljubac svima i željno isčekujem poziv za susret.

VESNA ŽIVKOVIĆ

vesna.zivkovicsm@gmail.com

19. mart 2009.

Niko se ne javlja na gimnazijskom sajtu. Da li ima izgleda da se napraviti sastanak maturanata opet iduće godine? Volela bih da dođem i da vas sve vidim.

Vesna Kuprešan (Cundra)

ves_kupresan@yahoo.com

19. mart 2009.

Vesnina poruka me je pokrenula da i ja nešto dodam, ako ovo iko čita. Opet ponavljam poziv za organizaciju neformalnog skupa. Dajte predloge gde i kada. Posle toga poslaćemo obaveštenje, pa ko dođe dobro došao!

I još jedno obaveštenje: sajt Gimnazije neko vreme ne radi, ne znam zašto je li samo u pitanju neažurnost ili nešto drugo.

A. Dekanski

17. april 2008.

Prođe proslava 30. godina mature i 2007. godina i kao da smo prestali da se interesujemo jedni za druge. Evo ja pokušavam da malo pokrenem stvari. Počeću sa informacijom, koju sam saznao pre neki dan, ali iz treće ruke (nisam proveravao tačnost): Dr Mića Crv udaje kćerku početkom maja! U ime generacije čestitam i roditeljima i mladoj!

I još jedna vest, ako već niste čuli: Gimnazija se odnedavno zvanično zove MITROVAČKA GIMNAZIJA, a početkom aprila 2007. proslavila je 170 godina postojanja. Više o tome na sajtu Gimazije: http://www.gimnazijasm.edu.yu/ .

Došlo nam je lepo vreme pa bi mogli da smislimo neobavezni susret negde u prirodi. Ako ima ideja i želja pošaljite mi mail pa ću obavestiti sve čiji E-mail imam.

A. Dekanski

27. jul 2007.

Moje ime je Marija Loš, i ja sam jedna od profesorica koja je predavala fizičko i zdravstveno vaspitanje (devojkama vaše generacije). Veoma me je prijatno iznenadila vaša ideja o prestavljanju vaše tidesetogodišnjice proslave mature na sajtu. Proteklo je mnogo vremena i mogu vam reći da ste se puno promenili. Vaša generacija je jedna od mojih prvih generacija jer sam ja počela raditi školske 1974 godine. Tada sam bila 4-5 godina starija od vas pa su  neke učenice (Zorica Mićić IV1) mislile da sam nova učenica u razredu i bile su veoma ljubazne tako da su mi pokazale gde je svlačionica i ostalo, da se ne bih izgubila. Ja i dalje radim kao rofesor na koledžu u Auckland-u gde smo emigrirali pre 13 godina. Ovde je veoma lepo, i život je dobar ali uvek volimo da čujemo lepe vesti iz Mitrovice gde smo živeli 20 godina. Nadam se da ćete i u buduće nastaviti sa tradicijom i obradovati nas koji smo na kraju sveta. Puno, puno pozdrava i dobro zdravlje svima vama.

Marija Loš

mlosh@otahuhucollege.school.nz

3. jul 2007.

Jako sam se obradovala kad sam saznala za adresu našeg gimnazijskog website. Slike su predivne i sve je super organizovano. Mnogo smo se promenili jer mnogo je vremena prošlo od kako smo se videli. Ja sam se odselila u Južnu Afriku i tu živim već skoro 15 godina. Imama dve kćerke Vanju koja je 19 i studira marketing management na Pretoria University i Stefany koja je samo 6 i u Januaru polazi u prvi razred. Ja radim za privatno medicinsko osiguranje u Johannesburgu (Discovery Health) kao clinical researcher. Živimo u Pretoriji i ja sam srećna jer mogu tri dana da radim od kuće, a samo dva dana putujem u Johannesburg u office na sastanke i prezentacije.

Prošle godine mi je umrla mama i to me je jako uzdrmalo jer navikla sam se da je ovde (živela je sa nama 5 godina). Ovde mi je i sestra sa familijom. Moj muž Slobodan radi kao elektroinženjer u PBMR (Pebble Bed modular reactor) neki medjunarodni projekat u vezi nuklearne elektrane. Dobro smo se snašli, ništa previše, a svega dosta. Nostalgija i žal za mladost su problem što idemo stariji. Jako mi je žao što nisam došla na proslavu mature. Još nisam bila od kako smo prodali kuću u Mitrovici.

Vesna Kuprešan (Cundra)

 ves_kupresan@yahoo.com

25. april 2007.

Kako je ovaj sajt na samom početku stvaranja, molimo Vas sve koji ste maturanti Gimnazije Ivo Lola Ribar u Sremskoj Mitrovici – generacija 1976/77, a do sada niste poslali svoju kratku biografiju i neku sliku iz novijih dana, da ih bilo E-mail-om, bilo običnom poštom pošeljete na adresu jednog od nas dvojice koji za sada brinemo o sajtu.

Molimo Vas i da svoje drugarice i drugove iz razreda i generacije sa kojima ste u kontaktu, ili ih slučejno sretnete, obavestite o ovome i da ih zamolite da i oni učine isto.

Prća i Dekanac